X

O nama

Tvrtka Orgula osnovana je 2002 godine i od tada djeluje na tržištu regije. Osnovna djelatnost tvrtke je  prodaja i prerada maslinovog ulja. Tvrtka pokriva znatan  tržišni udio i time ulazi u skupinu od 3 najveća opskrbljivača maslinovog ulja na području Hrvatske. Uz novu vlasničku strukturu od 2015 godine  Orgula svoju strategiju zasniva na podizanju profesionalne razine poslovanja uz  konstantno povećanje godišnjih prihoda.

Uljara_kusaonica_2

Misija firme je zadovoljiti potrebu potrošača za visokokvalitetnim maslinovim uljem uz pristupačnu cijenu.

Novi profesionalni menadžment uvodi nove korporativne vrijednosti gdje kupac i zaposlenik postaju najvažniji čimbenik u lancu vrijednosti.

Uz postojeću investiciju od 4,5 milijuna kuna,  u moderan pogon za preradu ulja u Marušićima pokraj Omiša, financiranog kreditom poslovne banke, te uz pomoć Splitsko-dalmatinske županije i Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, tvrtka i ove godine uložila u razvoj turističke djelatnosti – kušaonice ulja i otvaranje vlastitih maloprodajnih lanaca.

Od 2007 godine ova tvornica radi s certifikatom ISO 9002 i HACCP.

Beskompromisno inzistirajući na standardima kvalitete, bogatstvu okusa i mirisa maslinovog ulja izdvaja Orgulu kao izvrsnog partnera za suradnju i opskrbu.

Zanimljive informacije

2002

Godina osnutka naše tvrtke

200+

Količina proizvedenih litara ulja u tisućama

2007

Godina dobivanja certifikata ISO9002 i HACCP