Savjeti nutricionista

0C0A9631

Zdrave navike već od prvih zalogaja

Zdrave navike usvajaju se u djetinjstvu i kao što je važno dijete poticati na dovoljno kretanja i dovoljno sna iznimno je bitno već od najranije dobi inzistirati na kvalitetnim prehrambenim navikama.

0C0A9720 2

Kada uključiti maslinovo ulje u dohranu kod beba?

Poznato je da je maslinovo ulje iznimno hranjiva namirnica koja obiluje snažnim oksidansima te da predstavlja idealan izvor zdravih masnoća.

Maslinovo ulje_najbolji izvor zdravih masnoća već u najmlađoj dobi

Maslinovo ulje – najbolji izvor zdravih masnoća od najmlađe dobi

Brojna istraživanja dokazuju blagodati korištenja maslinovog ulja tijekom cijelog života. Ali, kada je pravo vrijeme za uvesti maslinovo ulje u dohranu beba i kako odabrati ono pravo?

Optimalne količine maslinovog ulja u prehrani najmlađih

Optimalne količine maslinovog ulja u prehrani najmlađih

Kao i uvijek kada je riječ o pravilnoj prehrani, ključ je optimalnom doziranju namirnica. Stoga pri pripremi obroka za djecu treba voditi brigu o preporučenim dnevnim količinama koje svakako ovise o dječjoj dobi. 

Trebaju li djeca konzumirati maslinovo ulje

Trebaju li djeca konzumirati maslinovo ulje?

U današnjem svijetu, roditelji se sve više suočavaju s izazovima pravilne prehrane za svoju djecu. Uvođenje maslinovog ulja u prehranu već od najranijih dana može se pokazati kao ključna odluka s dalekosežnim prednostima.

ORGULA NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter

Vaši osobni podaci neće se zloupotrijebiti. Orgula se obvezuje etički odnositi prema svim prikupljenim osobnim podacima te ih neće dijeliti s trećim stranama.

× Javite nam se