SASTOJCI
400 g tikvica (3-4 tikvice srednje veličine)
100 ml ORGULA EKS.DJE. MASL.ULJE PREMIUM 0,25 l
50 ml ORGULA AROMATIZIRANO MASLINOVO ULJE S NARANČOM
25 ml ORGULA BALZAMSKI OCAT MUŠKAT
3 lista bosiljka
manja vezica vlasca i malo sjeckanog peršina
ORGULA CVIJET SOLI
šareni papar u zrnu
PRIPREMA
Tikvice operite, odstranite im krajeve, narežite na rezance (upotrijebite nož za guljenje krumpira). U slučaju da je kora tikvice tvrđa bilo bi dobro odstraniti koru. Sve sastojke dobro promiješajte u posudi. Sa strane ostavite malo svježeg bosiljka. Rezance od tikvica posložite u plitku posudu, zalijte s preljevom, posložite drugi red te opet zalijte s preljevom. Nakon što složite do kraja zalijte s ostatkom preljeva. Pospite ostatak bosiljka i sameljite papar. Pokrijte prozirnom folijom i stavite u hladnjak da odstoji najmanje jedan sat.