Proizvodni pogon

Pogon Orgule u Dicmu moderno je opremljen proizvodni objekt sufinanciran EU sredstvima za ruralni razvoj i s implementiranim HACCP sustavom. 

U pogonu se skladišti 75.000 litara maslinovog ulja u inoks tankovima s kontroliranom temperaturom, a osim moderne linije za punjenje s mogućnošću punjenja staklene i pet ambalaže od 100 ml do 2 litre, te velikih rinfuznih pakiranja od 5 do 1.000 litara, u pogonu se nalazi zatvoreni sustav cjevovoda za primanje i manipulaciju uljem kako bi se spriječila bilo kakva vrsta kontaminacije i oksidacije.

Pogon je certificiran za punjenje i skladištenje ekološkog maslinovog ulja te ima 90 paletnih mjesta za skladištenje gotovih proizvoda. Sva oprema je certificirana za prehrambenu industriju, a dodatno se na krovu nalaze solarni paneli kapaciteta 40kW. 

Proces rada uključuje prijem ulja, analizu kvalitete, punjenje u boce, otpremu i zbrinjavanje otpada. Pogon je započeo s radom 2020. godine i ima 800 m2 tlocrtne površine, 1.600 m2 u dvije etaže, 6 zaposlenika i moderne prostorije za garderobu, kupaonicu, odmor i prehranu.

× Javite nam se