Zašto Orgula Junior BIO ulje?

Zdrave navike se stvaraju već u najranijem djetinjstvu, a za pravilan rast i razvoj djece najvažnija je kvalitetna prehrana i puno kretanja. Zato smo kreirali naše novo ulje – Orgula Junior BIO ulje! Potpuno prirodno i s ugodnim laganim aromama, Orgula Junior BIO maslinovo ulje stvoreno je za najmlađe koji tek kreću u svijet otkrivanja okusa, kao i za stariju djecu. Na našim stranicama pronađite inspiraciju za ukusne i zdrave obroke, kao i pregršt ideja kako potaknuti djecu na više kretanja uz omiljene igre koje su omiljene brojnim generacijama.

O igri i boravku na svježem zraku

Svakodnevni boravak na otvorenom ima izuzetno važno ulogu u cjelokupnom razvoju djece i u tjelesnom i u mentalnom smislu, a tjelesna aktivnost na svježem zraku jedna je od najvažnijih pretpostavki pravilnog fizičkog, motoričkog, kognitivnog te emocionalnog razvoja. Naime, aktivnosti na otvorenom pogoduju razvoju sustava za kretanje, disanje, imaju pozitivan učinak na krvožilni i živčani sustav, ali i iznimno pozitivan utjecaj na usvajanje socijalnih vještina, stvaranje pozitivne slike o sebi te očuvanju mentalnog zdravlja. Djeca trebaju svaki dan boraviti na svježem zraku u slobodnoj igri i to bez obzira na vremenske uvjete, a već pola sata dnevno igre na otvorenom imat će pozitivan učinak na razvoj djeteta.

ORGULA NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter

Vaši osobni podaci neće se zloupotrijebiti. Orgula se obvezuje etički odnositi prema svim prikupljenim osobnim podacima te ih neće dijeliti s trećim stranama.

× Javite nam se