Priča mlade mame: ‘Uz fleksibilnost posla mogu sve’

Danijela Jurun zaposlena je u Orguli na mjestu računovotkinje od 2019. U svom dosadašnjem radnom iskustvu u Orguli najzadovoljnija je profesionalnim rastom koji je postigla, kao i fleksibilnošću radnoga mjesta. Naime, Danijela je mlada majka koja se suočila s nedostatkom mjesta u vrtiću, ali joj je poslodavac izašao u susret omogućivši joj rad od doma.

Takav pristup za mene je od velikog značaja i zahvalna sam Orguli što mi je omogućila da pomirim obiteljske i poslovne obaveze u ovim okolnostima. Moram priznati da sve funkcionira ‘kao po špagi’, odnosno da se svi poslovni procesi odvijaju neometano. Sva dokumentacija potrebna za rad je digitalizirana i mogu joj pristupiti online, a s kolegama komuniciram neometano“, ističe Danijela.

Gotovo svaki uobičajeni radni dan karakterizira gusta isprepletenost obaveza oko djeteta i posla. “Započnem raditi prije nego mi se dijete probudi, pa nakon pauze za hranjenje i šetnju ponovno nastavim. I tako kroz dan se izmjenjuju majčinski i radni zadaci, a zadovoljna sam jer niti jednu sferu života nisam morala staviti sa strane”, govori. Ipak, dodaje, u svemu tome nedostaje joj interakcija s kolegama.

Znate kako je to kada vam na osobnoj razini nedostaju dragi ljudi. No čini me sretnom kako smo se svi s lakoćom prilagodili mom radu od doma i ponosna sam i na visoku razinu kolegijalnosti kojom sam okružena“, navodi.

Što se tiče Orgule kao radnog mjesta, tu ima još riječi hvale. Za Danijelu, osim što je dobila priliku ostvariti svoje profesionalne ambicije, kaže i da se radi o okruženju koje iznimno potiče usavršavanje, rad na sebi i u velikoj mjeri proaktivnost svakog zaposlenika.

Biti okružen kolegama i nadređenima koji cijene inicijativu i potiču osobni razvoj, iznimno je motivirajuće. Takav pristup daje nam osjećaj pripadnosti i važnosti, znajući da naše mišljenje zaista ima težinu. Zahvaljujući proaktivnom pristupu našeg radnog mjesta, osjećam se potaknutom da konstantno napredujem i postavljam si nove ciljeve, što je ključno za održavanje visoke razine motivacije i zadovoljstva na radnom mjestu“, naglašava.

Više novosti:

× Javite nam se