Pogled iznutra: evo što zaposlenici Orgule kažu u svojem poslu

Marija Pranjić se u prosincu 2021. godine zaposlila u Orguli. Danas, kao koordinatorica proizvodnje – tehnolog, zadužena je za brojne radne zadatke. Uz organizaciju i vođenje proizvodnje, otkriva, svaki njezin radni dan donosi i brojne zanimljivosti.

U svom poslu najviše volim samu dinamičnost i izazove koje proizvodnja i prehrambena industrija donose sa sobom, kao i činjenicu da niti jedan dan nije monoton već priča svoju vlastitu priču. Većina mog radnog vremena odnosi se na organizacijsko-tehnološko vođenje i kontrolu proizvodnje u proizvodnom objektu te koordinaciju radnih zadataka među zaposlenicima. Potrebno je cijelo vrijeme pratiti odvijanje tekućih planova proizvodnje zajedno sa logističkim planovima. Također, u svakom trenutku paziti da se poštuju, kroz same procese i ponašanje zaposlenika, procedure i standardi sigurnosti i kvalitete postavljeni unutar same firme“, doznajemo.

Iznimna prilika za profesionalni razvoj

Kako navodi, Orgula pruža snažan temelj za razvoj profesionalnih vještina svojim zaposlenicima. Uspostavljen mulitdisplicirani sustav, s naglaskom na točnosti i učinkovitosti, kakav karakterizira Orgulu, pridonio je usavršavanju njezinih profesionalnih vještina koje su bile neophodne da bi uspješno implementirala stručna znanja.

Takav pristup se svakako reflektirao i na moj osobni razvoj, gdje sam uvidjela da dobra komunikacija, prilagodljivost novonastalim situacijama te dobar rad s drugima uvijek će biti jednako važni u poslu u istoj mjeri kao i sve druge profesionalne vještine“, dodaje.

Orgula, tvrtka pod vodstvom predsjednika Uprave Petra Zekana i direktorice financija Nataše Zekan, posvećena je iznimnim rezultatima i najvišoj kvaliteti svakog proizvoda.

Korporativne vrijednosti koje dijelimo stvaraju iznimno radno okruženje i inspiriraju zaposlenike. Naša predanost kvaliteti, stalnoj izvrsnosti i optimizaciji izvrsna su podloga za rad i osobni razvoj svakog pojedinca unutar tvrtke, što se odražava na naše poslovne rezultate“, naglašava Marija.

Za sve one koji tek razmišljaju o pridruživanju Orguli, poručuje da se radi o radnom okruženju čija je najveća snaga u stvaranju kvalitetne i stimulativne radne atmosfere. “Ovdje ćete dobiti priliku rasti, napredovati i usavršavati se, jer u Orguli nema granica za vaš potencijal“, poručuje.

Više novosti:

Rižoto od tikvica i kozica

U suradnji sa Šefovima kuhinja mediteranskih i europskih regija (udrugom ŠKMER) donosimo vam vrhunske recepte dalmatinske kuhinje Rižoto se uvijek čini kao dobra ideja –

× Javite nam se