Otkrijte gastro oazu na otoku Hvaru: Notos Beach House

Uz slikovitu obalu Milne, smješten uz prekrasne hvarske plaže, nalazi se Notos beach house – istinska oaza za one koji uživaju svim osjetilima. Riječ je o mjestu u kojem nastaju najfiniji okusi inspirirani prirodom i Mediteranom, zaokruženi vrhunskim maslinovim uljem i solima s Orgulinim potpisom.

Uz izbor svježe jadranske ribe i salata, Notos Beach House nudi i veliki izbor mesnih jela koja zadovoljavaju i najistančanija nepca. Ljubitelji mesa mogu uživati u sočnom Black Angus burger ili bifteku pri čemu svaki zalogaj u Notosu jamči istinski doživljaj vrhunske mediteranske kuhinje. Natkrivena terasa odiše toplinom prirodnih materijala i nijansi boje drva i pijeska, a svaki obrok ugodnijim čini i povjetarac s mirisom Mediterana.

Ponosan sam što smo postali dom Orgulinih maslinovih ulja. Suradnja s Orgulom omogućuje nam da gostima pružimo iznimnu kvalitetu i autentičan okus. Njihova maslinova ulja predstavljaju savršeno nadopunjavanje našim jelima, ističući mediteranske okuse. U Notosu vjerujemo u spoj vrhunske kuhinje i najboljih lokalnih proizvoda, a suradnja s Orgulom to idealno utjelovljuje”, komentirao je Teo Bekić, vlasnik Notosa.

Pjero Zekan, vlasnik i direktor Orgule, ističe da partnerstvo s Notos Beach Houseom traje već tri godine, od samog otvorenja. “Njihova predanost izvrsnosti i strast prema kulinarskoj umjetnosti savršeno se slažu s našom vizijom stvaranja najkvalitetnijih maslinovih ulja. Naša ulja dodaju posebnu dimenziju svakom obroku u Notosu, obogaćujući okuse i stvarajući iznimno zadovoljstvo za goste. Vjerujemo da je naše partnerstvo simbol vrhunske gastronomije na otoku Hvaru”, naglasio je.

Hvar, jedna od najprestižnijih i najatraktivnijih svjetskih destinacija, ljubitelje sunca i mora privlači netaknutom prirodom, slikovitim plažama te blagim mediteranskim klimatskim uvjetima. S otprilike 2.800 sunčanih sati godišnje, bogatom poviješću, vrhunskom gastronomijom i očaravajućim vizurama ovaj otok je omiljena lokacija posjetitelja iz cijelog svijeta jer svatko za sebe može pronaći nešto posebno. Hvar je također nadaleko poznat svojoj autentičnoj mediteranskoj kuhinji koja obiluje svježim morskim plodovima, maslinovim uljem vrhunske kvalitete, aromatičnim začinima i lokalno uzgojenim voćem i povrćem, a Notos Beach House lokacija je koja sve navedeno spaja u potpuni doživljaj.

Više novosti:

× Javite nam se