Orgula ponovno okrunjena titulom ‘Odabrale mame’

U četvrtak, 7. ožujka, predstavljeni su dobitnici prestižne nagrade ‘Odabrale mame’ – projekta koji već sedmu godinu zaredom donosi rezultate specijaliziranog istraživanja u kojemu glavnu ulogu imaju upravo mame. Prvo je to istraživanje zadovoljstva potrošača raznim proizvodima i uslugama u kojemu ocjene daju isključivo mame, a Orgula je ponovno proglašena pobjednikom u kategoriji ‘Ekstra djevičanska maslinova ulja’.

Tako je ova prestižna titula drugu godinu zaredom pronašla put do Orgulinih proizvoda, a ovoga puta pobjednikom su proglašeni proizvodi asortimana ekstra djevičanskih maslinovih ulja koje je stručni žiri ocijenio najboljim u istoimenoj kategoriji.

Priznanja poput ovih dokaz su i potvrda našeg predanog rada, truda i ulaganja. Iznimno nas raduju vijesti poput ove jer, osim same nagrade, ovo je potvrda naše kvalitete koja dolazi izravno od potrošača, i to onih koji beskompromisno odabiru brendove kojima vjeruju, a to su mame. Veselimo se nadolazećim projektima, svemu što nas čeka u ovoj i narednim godinama, a vjerujemo da će potrošači to i prepoznati”, poručio je Pjero Zekan, vlasnik i direktor Orgule.

Orgulina maslinova ulja nastaju preradom najkvalitetnije sirovine u Marušićima, uljari koja posjeduje certifikat za ekološku preradu maslina, čime se maksimalno zadržavaju hranjivost i kvaliteta. Orgula ekstra djevičanska maslinova ulja četiri godine zaredom nosila su titulu najprodavanijih maslinovih ulja u Hrvatskoj, što potvrđuju podaci iz NielsenIQ-ova godišnjeg praćenja maloprodajnog tržišta, a nagrada ‘Odabrale mame’ dodatno je priznanje u portfelju nagrada koje Orgula osvaja.

Više novosti:

× Javite nam se