Orgula Grupa na FOOD EXPO-u, jednom od najvažnijih sajmova hrane i pića u Grčkoj

Orgula Grupa je od 18. do 20. ožujka posjetila jedan od najvažnijih sajmova hrane i pića na svijetu, FOOD EXPO GREECE, koji se održavao u Ateni, s ciljem razmjene iskustva i dobrih praksi, kao i upoznavanja s novitetima na tržištu te širenja mreže poslovnih partnera i suradnika.

“Cilj je bio posjetiti postojeće dobavljače maslinovog ulja i pronaći nove dobavljače maslina koje planiramo uvrstiti u asortiman do početka sezone”, poručio je Pjero Zekan, direktor Orgula Grupe.

FOOD EXPO vodeći je sajam hrane i pića u Europi i jedan od najvažnijih takve vrste u cijelom svijetu, a ove je godine ugostio 1,300 izlagača. FOOD EXPO GREECE odlična je prilika za Orgula Grupu da uspostavi kontakte s drugim profesionalcima u industriji hrane i pića te da se upozna s najnovijim trendovima i tehnologijama u sektoru maslinovog ulja.

Uz izlagače, na sajmu prisustvuje više od 40.000 profesionalaca iz sektora organizirane prodaje, veleprodaje, kao i sektora ugostiteljstva, čime FOOD EXPO zapravo postaje centralna platforma za međunarodnu prehrambenu industriju svih sudionika zainteresiranih za mediteranske proizvode. Sajam pokriva potrebe grčkog tržišta, ali istovremeno potpuno odgovara izvoznoj orijentaciji grčkih proizvodnih poduzeća u sektoru hrane i pića.

Ove godine FOOD EXPO GREECE privukao je i veliki broj ključnih kupaca iz ciljanih tržišta za grčku hranu i piće iz cijelog svijeta. Na sajmu su izlagala poduzeća koja proizvode, uvoze i prodaju proizvode u različitim kategorijama, uključujući alkoholna pića, konzerviranu hranu, pekarske proizvode, mliječne i sirne proizvode, ulja, voće i povrće, maslinova ulja, meso, ribu, kao i proizvode bez glutena i veganske proizvode.

Više novosti:

Rižoto od tikvica i kozica

U suradnji sa Šefovima kuhinja mediteranskih i europskih regija (udrugom ŠKMER) donosimo vam vrhunske recepte dalmatinske kuhinje Rižoto se uvijek čini kao dobra ideja –

× Javite nam se