Noćnjak 2023.: Dva zlata i jedno strebro za Orgulina ulja

Nakon niza nagrada i priznanja koje Orgulini proizvodi nose, još jedna potvrda kvalitete stigla je u ožujku na 25. jubilarnom susretu maslinara Noćnjak. Orgula je dobila čak dvije zlatne medalje za monosortna uljaza ZLATNO ekstra djevičansko maslinovo ulje (posebna selekcija) te za Orgula BIO ekstra djevičansko maslinovo ulje, a standardna selekcija Orgula ZLATNO ekstra djevičanskog ulja nagrađena je srebrnom medaljom za kvalitetu sljubljenih sorti.

Iznimno smo ponosni na medalje koje smo osvojili na ovogodišnjem izdanju Noćnjaka. Za nas nema bolje potvrde uloženog truda, vrijednog rada i naše predanosti koje u Orguli ulažemo u stvaranje najkvalitetnijih proizvoda”, poručili su Pjero Zekan, direktor tvrtke Orgula, i Nataša Zekan, direktorica operacija u Orguli.

25. Međunarodni susret maslinara i uljara Noćnjak 2023. održan je od 30. ožujka do 2. travnja u Bluesun hotelu Alga u Tučepima. Orgula je, osim predstavljanja proizvoda, ovom prilikom još jednom podsjetila da misija tvrtke nuditi tržištu visokokvalitetno maslinovo ulje po pristupačnoj cijeni, a pritom i educirati o svim njegovim koristima i blagodatima. Glavni je moto tvrtke da je samo povjerenje kupaca ključ dugoročnog uspjeha, zbog čega su sva nastojanja usmjerena upravo na to da se ono svaki put i opravda. Orgulini proizvodi uvijek su nadohvat ruke – uz snažnu prisutnost u HoReCa kanalu, mogu se pronaći u velikom broju trgovačkih lanaca, na web shopu te u nizu delikatesnih trgovina.

Više novosti:

Rižoto od tikvica i kozica

U suradnji sa Šefovima kuhinja mediteranskih i europskih regija (udrugom ŠKMER) donosimo vam vrhunske recepte dalmatinske kuhinje Rižoto se uvijek čini kao dobra ideja –

× Javite nam se