Mame ponovno odabrale Orgulina maslinova ulja

Orgulina maslinova ulja i ove godine ponovno s ponosom nose oznaku ‘Odabrale mame’, kako je potvrđeno sredinom ožujka u Zagrebu. Šesta godina djelovanja ovog projekta u kojem mame vode glavnu riječ još jednom je pokazala da je su proizvodi s potpisom Orgule njihov prvi izbor.

Projekt ‘Odabrale mame’, kako su tom poručili organizatori, u svojoj šestoj godini aktivnog djelovanja na hrvatskom tržištu ima sve veći značaj u svijesti potrošača i pozitivno utječe na njihove odabire kod kupnje.

Foto: Selektiva/Odabrale mame

„S velikim ponosom želimo se zahvaliti mamama koje nam vjeruju jer oznaka ‘Odabrale mame’ ima posebno značenje za nas. Počašćeni smo što nas je prepoznala publika koja se bavi najvažnijim poslom na svijetu – roditeljstvom. Želimo zahvaliti i organizatorima projekta Odabrale mame 2023., Kseniji Klemenčić i Tihomiru Kovaču, na ugodnoj suradnji“,  poručila je Nataša Zekan, direktorica financija i operacija u tvrtki Orgula.

U Orgulinim maslinovim uljima maksimalno su zadržana hranjivost i kvaliteta ploda masline. Da je riječ o najkvalitetnijim proizvodima koje je veliki broj kupaca i potrošača prepoznao, nedavno su potvrdili i rezultati NielsenIQ panela maloprodaje prema kojima su upravo ekstra djevičansko maslinovo ulje Tradicija 1 l, kao i robna marka Orgula, najprodavanija maslinova ulja u Hrvatskoj četvrtu godinu zaredom (2019. – 2022.).

Više novosti:

Rižoto od tikvica i kozica

U suradnji sa Šefovima kuhinja mediteranskih i europskih regija (udrugom ŠKMER) donosimo vam vrhunske recepte dalmatinske kuhinje Rižoto se uvijek čini kao dobra ideja –

× Javite nam se