Ekstra djevičansko maslinovo ulje Grand Selection odlikovano na ovogodišnjem Noćnjaku

26. Međunarodni susret maslinara i uljara ponovno je okupio brojne maslinare iz Hrvatske i regije. Ovogodišnji ‘Noćnjak’ održan je u Zadru, a prestižne nagrade dodijeljene su u raznim kategorijama. Tako je Orgula grupa nagrađena u kategoriji ‘Pakovina maslinovog ulja’, a zlatnom medaljom okrunjeno je ekološko ekstra djevičansko maslinovo ulje sorte oblica, tržištu poznatije kao Grand Selection 500 ml.

Ekstra djevičansko maslinovo ulje Grand Selection jedan je od novijih proizvoda Orgula grupe, predstavljen prije svega nekoliko mjeseci. Upravo zato iznimno nas veseli činjenica da je već stigla prva nagrada – prva potvrda vrhunske kvalitete još jednog Orgulinog maslinovog ulja. Ovakva priznanja i titule uvijek su dobrodošli jer to je još jedan korak prema pozicioniranju Hrvatske kao tržišta maslinovih ulja iznimne kvalitete”, poručio je Pjero Zekan, direktor tvrtke Orgula.

Ovogodišnji Međunarodni susret maslinara i uljara, održan od 14. do 17. ožujka, ponovno je okupio stotine vrhunskih maslinara i uljara. Osim maslinara iz Hrvatske, domaćim kolegama pridružili su se oni iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore te Slovenije, a sve u cilju razmjene znanja, iskustva te dobih poslovnih praksi iz područja maslinarstva.

Podsjetimo, Grand Selection ekstra djevičansko maslinovo ulje dolazi u dva izdanja – sa i bez jestivih listića zlata, a u studenom prošle godine prvi put je predstavljen javnosti, i to u Dubaiju na Private Label Middle East, najvećem sajmu MENA regije posvećenom robnim markama i ugovorenoj proizvodnji. Orgula je tada sudjelovala na sajmu kao jedan od izlagača, a ekstra djevičansko maslinovo ulje Grand Selection već tada je izazvalo veliku pažnju posjetitelja.

Više novosti:

× Javite nam se