
Roditelji i djeca učili o važnosti sporta i uravnotežene prehrane
U organizaciji Lions Kluba Split, Gimnastičkog kluba Marjan i ŠKMER-a (udruga Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija) te uz podršku tvrtke Orgula, u City Centru

Orgula bilježi rekordnu preradu i najavljuje širenje na nova tržišta
Nakon nekoliko godina smanjenog uroda maslina, uz suše koje su zahvatile Europu i posljedičan rast cijena, direktor tvrtke Orgula Pjero Zekan naglašava da ovogodišnja prerada

Kinezi pokazali interes za hrvatskim maslinovim uljem
Nedavno održan gospodarski forum u organizaciji Hrvatske gospodarske komore (HGK) okupio je hrvatske obrtnike i predstavnike kineskog gospodarskog izaslanstva kojeg je predvodio China Council for

SIAL Paris 2024: Hrvatski proizvodi u središtu globalnih trendova
Orgula se svojim bogatim portfeljem proizvoda predstavila na sajmu SIAL, globalnoj platformi prehrambene industrije sa 60-godišnjom tradicijom, održanom od 19. do 23. listopada u Parizu.

Povijesni sporazum za očuvanje genetskih resursa masline
S ciljem očuvanja biljnih genetskih resursa masline te baštine maslinika, u lipnju ove godine u Madridu potpisan je povijesni sporazum između Međunarodnog vijeća za masline

Orgula na 10. Grand Gourmet festivalu
Na vrhuncu uspješne sezone prerade, direktor tvrtke Orgula, Pjero Zekan, održat će ‘Sat Orgula mladog maslinovog ulja’ u splitskom hotelu Amphora tijekom međunarodnog festivala Grand

Orgula podržala konferenciju “Dalmatinka” čiji je cilj povezivanje stručnjaka i mladih poljoprivrednika
Orgula je, kao sponzor, podržala konferenciju “Dalmatinka“, posvećenu mediteranskoj poljoprivredi, s naglaskom na povezivanje stručnjaka i mladih poljoprivrednika radi prijenosa znanja i očuvanja tradicijskih praksi.

Obavijest o početku prerade 3. listopada
Poštovani maslinari, uljara Orgula Marušići s preradom maslina započinje 3. listopada 2024. godine. Otkup maslina vršit će se u uljari Orgula u Marušićima, uljari Arnerić

Što je IFS Food Standard?
IFS Food standard podrazumijeva detaljne preglede proizvoda i proizvodnih procesa kako bi se procijenila sposobnost proizvođača hrane u proizvodnji sigurnih i kvalitetnih proizvoda. IFS Food